XI. Gyulaffy Napok Csobáncért. Július 11-12-13. 
GyulakesziCsapatépítések Gyulakeszin

A Csobánc lábánál elterülő 26 hektáros, patakokkal övezett, fás ligetektől árnyalt területen várjuk vendégeinket az aktív kikapcsolódás és a kapcsolatépítő tréningek jegyében.

Gyulakeszi

Lovasudvarunk és a felette elhelyezkedő Csobánc vára számtalan lehetőséget kínál, otthont adva kész koncepcióknak, vagy a rendelkezésre álló idő és az igények alapján megtervezett és kivitelezett saját programjainknak. Ezekhez bográcsos és kemencés étkezések, lovaskocsis borutak, borkóstolók kapcsolhatóak.

Főbb helyszíneink:

- 200 férőhelyes fedett szín
- 430 m2-es palánkvár
- bálalabirintus
- gyakorlótér
- lovas pályák
- 13 fős panziónk és cserépkályhás társalgója
- 20 lovas istállónk
- Csobánc vára

E területek biztosítják a hagyományos csapatépítő programok lehetőségét, mint kincskeresés, tájékozódási és kommunikációs feladatok, ügyességi játékok. Ezeket egészítik ki lovas, lovaskocsis és középkori hagyományőrző programjaink, melyek keretén belül vendégeink kipróbálhatják például a kopjázást, kelevézhajítást, íjászatot és megismerkedhetnek a lovas harcmodorral.

A területet adottságai alkalmassá teszik továbbá motoros, quad-os, jeep-es, lovas, vagy akár gyalogos akadályversenyekre, helikopter fogadására.

Gyulakeszi

Igény szerint vendégeinket alkalmazottaink középkori korhű ruhákban és felszereléssel várják, s a kor jellegzetességeibe programjaink során betekintést nyújtanak.

Lehetőség van továbbá népies játékokra és csikós bemutatókra, foglalkozásokra. Legkiemelkedőbb programunk a Csobánc várához kötődik, melynek keretén belül a jelentkező csapatoknak lehetőséget biztosítunk a vár feltárásában, vagy akár rekonstrukciójában való részvételhez.

A csapatokat a hegy tetején a várkapitány fogadja, s hitelesen tájékoztatja a vár történetéről. A feltárási munkák régész vezetésével zajlanak, rendkívül érdekes és újszerű feladatok megoldására késztetve a résztvevőket. A rekonstrukció keretén belül lehetőség van a vár egy előre kijelölt falszakaszának újjáépítésére, segítőink részvételével. A kézzelfogható, maradandó alkotómunka öröme mellett a csapattagoknak merőben új helyzetekhez kell alkalmazkodniuk. Az így felépült falszakaszok a tréninget megrendelő cég nevét viselik, melyet információs tábláinkon tüntetünk fel a látogatóközönség számára.

Cégünk az engedélyeztetéstől a régészeti és építőmunkák levezetéséig koordinálja a programot, s megfelelő erőforrást biztosít a munkálatok elvégzéséhez. Itt lehetőség van továbbá egyéb programokra, mint falmászás, kötélpálya, lézeres lövészet, geocaching…

Csobánc

Szívesen teljesítünk továbbá egyedi igényeket, egyeztetés alapján.

Amennyiben felkeltettük figyelmét, keressen fel az alábbi elérhetőségeken.

Gyulavezér Lovasudvar

8286 Gyulakeszi, Csobánchegy 050/4
06-20-9317-446
gyulavezer@vazsonykom.hu
www.gyulavezer.hu , www.noibortura.hu


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz
Legfrissebb bejegyzések:
2017-06-10
Végvárak Fesztiválja
 | részletek
a Bakonytól a Balatonig 2017. június 24. – 2017. augusztus 20. Program Csobánc Vára - Csobánci Napok - június 24. Döbröntei Vára - Szarvaskő Vár Napja - augusztus 12. Sümeg...
2017-05-12
Lovas gyereknap a középkorban
 | részletek
2017. május 28. vasárnap 9.00 – 17.00 Helyszín: Gyulakeszi Lovasudvar 9.00 - Lovagoltatás – vezetgetés, a lovakkal még csak ismerkedőknek 9.30 - Futószár bemutatása - kezdő...
2017-03-29
Gasztro hétvége
 | részletek
Gyulavezér Lovasbirodalmában A Gasztro program keretén belül elkészítésre és kínálásra kerülő termékek mind kizárólag saját gazdaságunkból kerülnek ki, és házi készítésű kézműves termékek...
»» minden bejegyzés


Pavilonok bérelhetők rendezvényekre, fesztiválokra.Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen