XI. Gyulaffy Napok Csobáncért. Július 11-12-13. 
GyulakesziKirándulási lehetőségek

lovasOsztálykirándulások, táborok, tanulmányi és sportrendezvények szervezése és lebonyolítása a Gyulakeszi Lovasudvarban!

Programlehetőségek:

A lovarda keretén belül lehetőség van sétalovaglásra, ügyességi versenyekre lóháton, lovas oktatásra és lovas kocsizásra. Ezen programjaink tudásszinttől és korosztálytól függetlenül biztosítják az állattal való kapcsolat felemelő élményét és egy mozgalmas szabadidős tevékenységet. Ezen felül lehetőséget nyújtanak egyéni és csapatversenyekre, melyek remekül kombinálhatóak a lovasudvar többi programjával.

A lovasudvar területén található hatalmas palánkvár ad helyet a vártámadások és számháborúk megrendezésére, lovagi tornák és tízpróbák megtartására. Utóbbiak lebonyolításához középkori díszletek és eszközök állnak rendelkezésre, ezzel is színesítve, különlegessé téve a részvételt.

Csobánc

A 200 férőhelyes fedett szín ad otthont nyílt történelemóráinknak, "legendáriumunknak", meséinknek, s az étkezéseknek. Igény szerint bográcsos és kemencés ételek megrendelhetőek, vagy akár elkészíthetőek a helyszínen, melyeket szívesen fogyasztanak a gyermekek az előadások közben.
A szín mögötti gyakorlótéren kipróbálhatóak a hagyományos középkori fegyvernemek, mint a kelevézhajítás, a kopjázás, vagy az íjászat. Emellett középkori fegyverbemutató keretében megtekinthetőek korhű lőfegyvereink is.

Csobánc

A lovasudvar területén szervezünk továbbá kalandtúrákat ügyességi és logikai feladatokkal, melyeket csapatokban teljesíthetnek résztvevőink. Ennek keretén belül kincskeresés, tájékozódás, kommunikációs és ügyességi feladatok várnak a csapattagokra. Ezen programjainkat a rendelkezésre álló idő alapján állítjuk össze, teljes elfoglaltságot nyújtva vendégeinknek.

Helyszín:
Gyulakeszi, Gyulavezér Lovasudvar

A Nemzeti Park szívében, a Csobánc lábánál elterülő lovasudvar hatalmas területén, patakoktól közrevéve, a ménes karámjaival övezve találhatóak minden igényt kielégítő épületeink. A természettel harmonizálva, főleg fából emelt komplexum összhangban áll az istállóban folyó hagyományos állattartással. A gyönyörű környezet mellett a lovasudvar elhelyezkedése lehetőséget nyújt gyalog-, lovas- és lovaskocsis túrák szervezésére. A Gyulakeszi határában létesített udvar előnye, hogy a faluból könnyen megközelíthető, a többi égtáj felé viszont kilométerekre nincs lakott település. Rendezvényhelyszíneink ez által a teljes elszigeteltség érzetét keltik, természet közeli élményt biztosítva.

Információ és ajánlatkérés:
Németh Gyula
20/9317-446
gyulavezer@vazsonykom.hu 

Állatsimogatás
Lovagoltatás a gyerektáborban
Kirándulás a Csobáncon
Koszorúzás a gyerekekkel


Ajánlja a cikket ismerősének | Nyomtatható verzió | Cikk tetejéreAdd a Facebook-hoz
Legfrissebb bejegyzések:
2017-06-10
Végvárak Fesztiválja
 | részletek
a Bakonytól a Balatonig 2017. június 24. – 2017. augusztus 20. Program Csobánc Vára - Csobánci Napok - június 24. Döbröntei Vára - Szarvaskő Vár Napja - augusztus 12. Sümeg...
2017-05-12
Lovas gyereknap a középkorban
 | részletek
2017. május 28. vasárnap 9.00 – 17.00 Helyszín: Gyulakeszi Lovasudvar 9.00 - Lovagoltatás – vezetgetés, a lovakkal még csak ismerkedőknek 9.30 - Futószár bemutatása - kezdő...
2017-03-29
Gasztro hétvége
 | részletek
Gyulavezér Lovasbirodalmában A Gasztro program keretén belül elkészítésre és kínálásra kerülő termékek mind kizárólag saját gazdaságunkból kerülnek ki, és házi készítésű kézműves termékek...
»» minden bejegyzés


Pavilonok bérelhetők rendezvényekre, fesztiválokra.Nemzeti és Történelmi Emlékhelyek látványtérképen